Zoek:
Advocaat onroerend goedAdvocaten Amsterdam BruinsEchtscheiding advocaat AmsterdamHuurrecht advocaat AmsterdamOndernemingsrechtOntslagrecht advocaat AmsterdamStrafrecht advocaatVreemdelingenrecht advocaat AmsterdamArbeidsrecht advocaat AmsterdamOntslagvergoedingNL>

Afspraak

Naam
Tel
E-mail
Bereikbaar
Vraag
 

Vreemdelingenrecht advocaat Amsterdam

Vreemdelingenrecht advocaat Amsterdam

Vreemdelingenrecht is gebaseerd op de rechten en plichten voor mensen die niet Nederlands zijn. Een vreemdelingenrecht advocaat te Amsterdam kan hierbij goed te pas komen. Heeft u hulp nodig voor uzelf of familieleden in het buitenland kan mr. Metselaar, vreemdelingenrecht advocaat te Amsterdam u helpen.

Klik hier voor meer informatie voor Bruins & Partners advocaten te Amsterdam.

Vreemdelingenrecht advocaat te Amsterdam mr Metselaar
Mr Metselaar, vreemdelingenrecht advocaat te amsterdam is sinds mei 2007 als partner verbonden bij Bruins & partners advocaten.

Vreemdelingenrecht advocaat te Amsterdam mr Metselaar heeft zich verder gespecialiseerd in het asiel- en het strafrecht. Mr Metselaar dé vreemdelingenrecht advocaat te Amsterdam geeft onder meer advies omtrent verblijfsvergunningen en zij treedt op in procedures tegen de Immigratie- en Naturalisatiedienst en Visadienst.

Mr Metselaar is lid van de Werkgroep Rechtsbijstand in Vreemdelingenzaken, de Werkgroep Rechtshulp aan Vluchtelingen en European Legal Network on Asylum (ELENA-netwerk).

Voordat mr Metselaar vreemdelingenrecht advocaat te Amsterdam werd was zij advocaat in Alkmaar en juridisch medewerker bij de rechtbank te Amsterdam in de sectoren strafrecht en vreemdelingenrecht. Vreemdelingenrecht advocaat te Amsterdam mr Metselaar studeerde aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Klik hier voor meer informatie over de vreemdelingenrecht advocaat Metselaar.

Afspraak maken met een vreemdelingenrecht advocaat te amsterdam
Mocht u een afspraak willen met de vreemdelingenrecht advocaat Amsterdam kunt u bellen met 020-4287306. Bruins advocaten in vreemdelingenrecht maken graag een vrijblijvende afspraak om uw vreemdelingen recht door te nemen. Vreemdelingenrecht advocaat te amsterdam mr Metselaar staat tot uw beschikking. Bij Bruins vindt u de geschikte vreemdelingenrecht advocaat te amsterdam.

Is uw aanvraag afgewezen neem dan nu contact op met vreemdelingenrecht advocaat te Amsterdam. In het vreemdelingenrecht is het niet verplicht een advocaat te nemen, maar de gerechtelijke procedures zijn erg ingewikkeld. Mr Metselaar vreemdelingenrecht advocaat te amsterdam kan u helpen uw belang te behouden.
Vreemdelingenrecht advocaat Amsterdam